Προπονητές - Καλδή Αλεξάνδρα

Είναι φοιτήτρια τέταρτου έτους στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά , στο τμήμα Οργάνωσης και Δίοικησης Επιχειρήσεων. Το σκι το ξεκίνησε σε ηλικία 5 χρονών στο Πόρτο Ράφτη, ύστερα γράφτηκε στο Ν.Ο.Β και στην ηλικία των 12 χρονών μέχρι τώρα είναι μέλος της εθνικής ομάδας Θαλασσίοου σκι.Οι σημαντικότερες διακρίσεις της είναι

2004 - Πρώτη νίκη στο σλάλομ και στις φιγούρες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων .

2005 - Πρώτη νίκη στο σλάλομ , στις φιγούρες ,στο τρίαθλο και δεύτερη θέση στο άλμα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων.

2006 - Πρώτη νίκη στο σλάλομ , στις φιγούρες ,στο τρίαθλο και δεύτερη θέση στο άλμα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων.Τέταρτη θέση στο Europeans youth championships in Belgium ,επίσης είναι κ άτοχος Πανελληνίου ρεκόρ στη κατηγορία U14 στο σλάλομ με επίδοση 2.5/55/12μ.

2007 -- Πρώτη νίκη στο σλάλομ, στις φιγούρες ,στο τρίαθλο και δεύτερη θέση στο άλμα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων. Δεύτερη νίκη στης φιγούρες και Τρίτη στο άλμα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στο Αγρίνιο.

2008 - Πρώτη θέση στο σλάλομ, στις φιγούρες και δεύτερη θέση στο τρίαθλο στον αγώνα Campionati Italiani στο Μιλάνο.

2009 -- Πρώτη νίκη σ το σλάλομ, στις φιγούρες, στο τρίαθλο και δεύτερη θέση στο άλμα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων. Πρώτη νίκη στο άλμα και στο τρίαθλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών στο Αγρίνιο. Πέμπτη θέση στο σλάλομ και στις φιγούρες στο στο Europeans youth championships και έβδομη θέση στις φιγούρες στο Meditterean games, Pescara, Italy.

2010 -Πρώτη νίκη στις φιγούρες και Τρίτη στο σλάλομ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στο Αγρίνιο.

Τώρα πια είναι επαγγελματίας προπονήτρια σκι και wakeboard, καθώς είναι κάτοχος Level 2 Certificate in Coaching Waterskiing/Wakeboarding.