Θαλάσσια σπορ - Σλάλομ, wakeboard, barefoot, θαλάσσια παιχνίδια, puddle-board

Το AA Porto Rafti waterski βρίσκεται στην Αγία Μαρίνα Πόρτο Ράφτη μόλις 20 λεπτά από την Αθήνα και είναι μια οικογενειακή σχολή σκι αφού ιδρυτές και ιδιοκτήτες είναι ο Ηλίας Καλδής με τις κόρες του Αλεξάνδρα και Αριέττα .

Αθλητής του ομίλου Νηρέα Πόρτο Ράφτη ο Ηλίας Καλδής από τη δεκαετία του ’80 στην ίδια τοποθεσία, με ιδιοκτήτη της σχολής τότε, τον Τάκη Κατσαφάδο, συνέχισε τη ενασχόληση του με το θαλάσσιο σκι μέχρι τώρα απ’ όλες τις θέσεις, αθλητής, γονέας, έφορος θαλασσίου σκι και τέλος προπονητής. Φυσικά οι σημαντικότερες στιγμές υπήρξαν αυτές των διακρίσεων της Αλεξάνδρας και Αριέττας στους αγώνες αφού για μια 10ετία πέτυχαν πανελλήνια ρεκόρ και πανευρωπαϊκές διακρίσεις.

Η εμπειρία αυτών των ετών στο αγωνιστικό σκι έδωσε την έμπνευση προκειμένου να αναβιώσει ένας χώρος, που στο παρελθόν προσέφερε την ευκαιρία σε όσους αγαπούν το σκι και γενικότερα τα θαλάσσια σπορ να τα απολαύσουν. Σλάλομ, φιγούρες, wakeboard, barefoot, θαλάσσια παιγνίδια puddle-board και ότι μπορεί να γίνει στο θαλάσσιο περιβάλλον, μπορεί κανείς ν απολαύσει στο κόλπο του Πόρτο Ράφτη ενώ οι λάτρεις του αγωνιστικού σκι θα έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν στου στίβους που διαθέτουμε σε περιοχές χωρίς ενόχληση.

ΟΙ Αλεξάνδρα και η Αριέτα είναι τριαθλήτριες. Αυτό σημαίνει πως γνωρίζουν το σλάλομ τις φιγούρες και το άλμα. Έχουν υπάρξει πρωταθλήτριες Ελλάδος και Ιταλίας καθώς επίσης διατηρούν τα πανελλήνια ρεκόρ ακόμη και σήμερα στο σλάλομ και στις φιγούρες. Υπήρξαν μέλη των εθνικών ομάδων επί σειρά ετών με πανευρωπαϊκές διακρίσεις.